“Iedereen kan BIM leren!”

Daan Heijting, Revit fanaticus - eigenaar BIM Tutorials

Waarom BIM Tutorials?

Ons doel is van iedere techneut een echte BIM’mer te maken! Door het gebruik van een online platform kun jij je eigen moment bepalen om de Tutorial te volgen die het beste bij jouw past, daarnaast kun je de Tutorials onbeperkt blijven terugkijken!

Werkmethodiek BIM Tutorials

Alle instructeurs zijn techneuten uit de praktijk. De Tutorials worden opgenomen in onze eigen tijd en aan jullie beschikbaar gesteld. Door deze werkmethodiek kunnen wij de kosten laag houden en jullie de kennis van Revit bijbrengen zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten!

Wil je Revit leren?

Volg het stappenplan, voor jouw ultiem Revit avontuur!

Stap 1 Down the Revit hole

Down the Revit hole is de eerste Tutorial van jouw Revit avontuur. Je kunt dan wennen aan het volgen van onze e-learning content, zonder gelijk de portemonnee te hoeven trekken. Interessant? twijfel dan niet, en start met deze uitdaging op BIM Tutorials!

Stap 2 Essentials

Na het volgen van ‘Down the Revit hole’ kun je het beste één van onze essentials Tutorials volgen. De essentials Tutorials komen in verschillende smaken: Bouwkundig, Constructief & Installaties. Bij elke Essentials training krijg je de BIM Tutorials bibliotheek. Na het volgen van deze Tutorial kun je al je eerste Revit projecten gaan uitwerken in de praktijk.

Stap 3 Families

Bij het opstarten van jouw eerste Revit projecten kom je er al gauw achter dat alles draait om Families. Onze Family Tutorial geeft jouw een solide basis om meer inzicht te krijgen in jouw project, en je eerste eigen Families te gaan bouwen.

Stap 4 Verdieping

De verdieping Tutorials zijn stuk voor stuk interessante trainingen om jouw Revit kennis uit te breiden.